Mračna strana buduće princeze Megan Markl: Scene seksa, porodične drame i propali...

Mračna strana buduće princeze Megan Markl: Scene seksa, porodične drame i propali brak

23
SHARE

Seksi scene iz spomenute serije zapravo su njen najmanji problem.

U prvoj epizodi reboota kultne serije ‘Beverly Hills 90210’ njen lik Wendy pruža oralni seks u automobilu.

Legendarno ‘hvatanje’ među ormarima jedna je od njenih popularnijih scena, a Markl je ‘vruća roba’ čak i na Pornhubu. S druge strane, njene porodične drame malo su veći problem.

Naime, njena porodica tvrdi da Markl nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali te da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.

– Ona je narcisoidna i sebična. Oduvijek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu vjerovati da ju je Hari već upoznao s ocem, princom Čarlsom (Charles) – rekla je o Markl njena polusestra Samanta Grant (Samantha Grant) (51).

Glumicu optužuje i da je napustila porodicu kad im je bilo najteže. Njihov otac Tomas (Thomas Markle) proglasio je bankrot, a Megan mu je odbila pomoći. Ne želi, kaže Samanta, dati ni dolara ni za njeno troje djece.

– Njoj je jedini cilj popeti se po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njena mama te stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Holivud joj više nije dovoljan, sad želi biti princeza. Sigurna sam da Hari zna kakva je uistinu, ostavio bi je – kaže spisateljica Samantha o sestri.

Osim toga, njenog brata uhapsili su jer je pijan svojoj djevojci u svađi prijetio pištoljem. Tomas Markl (Thomas Markle) (50) je partnerici Darlin Blunt (Darlene Blount) naslonio pištolj na glavu. Jedva je pobjegla u kupaonicu i pozvala policiju.

Tomas se izvukao iz pritvora jer mu je bivša žena platila 1500 dolara kaucije. Markle i Darlene u vezi su dva mjeseca, a posvađali su se u američkoj državi Oregon.

Kao ‘šećer’ na kraju valja napomenuti činjenicu da je Markle već bila udana, što je ‘trn u oku’ kraljevskoj porodici. Udala za producenta Trevora Engelsona 2011. godine na Jamajci. Par je bio u vezi od 2004. godine, a rastali su se 2013. godine nakon svega dvije godine braka.