Održani izbori u Demokratskoj fronti USK: Farko Hodžić Hodža novi/stari predsjednik Kantonalnog...

Održani izbori u Demokratskoj fronti USK: Farko Hodžić Hodža novi/stari predsjednik Kantonalnog odbora

21
SHARE

Regularnost cijelog izbornog procesa osiguravala je Izborna komisija koja je imenovana od Predsjedničtva Demokratske fronte Bosne i Hercegovine, a činili su je Davor Vuletić i Milan Dunović koji trenutno obavlja funkciju potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine.

Stranka DF USK dobila je 27 novih članova Kantonalnog odbora, a za predsjednika KO DF USK izabran je novi / stari predsjednik Farko Hodžić Hodža.

Predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske Fronte USK

Treba napomenuti i da su Izbori protekli u krajnje demokratskoj atmosferi gdje su saslušani i svi konstruktivni prijedlozi, planovi, programi i vizije kandidata u pogledu daljnjeg načina organizovanja i pravcima u kojim bi se trebala razvijati Demokratska fronta Unsko-sanskog kantona.

Za portal bihacx.com , novi predsjednik Farko Hodžić nam je poručio da će se boriti da Demokratska fronta bude primjer svim ljevičarskim strankama kako bi se napokon napravio rezultat vrijedan spomena na području našeg kantona. Također je spomenuo da Demokratska fronta ima budućnost i da će to biti jedna od rijetkih stranki koja će pokušati napraviti nešto kako bi osigurali egzistencijalne probleme današnjoj omladini i na taj način im omogućili da ostanu na našem kantonu.