Skrivao se od žene: Iskopao tunel do kafane i svaku večer pio

Skrivao se od žene: Iskopao tunel do kafane i svaku večer pio

19
SHARE

Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film “Iskupljenje u Shawsanku”.  Razlog – njegova supruga neopisivo jako hrče.

 Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Iskupljenje u Shawshanku” 1994. godine, odlučio sam poduzeti nešto u vezi s tim, pa sam počeo kopati rupu ispod kreveta u pravcu puba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od žlica do bušilica za tunel koje sam uspio odnijeti u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspio izaći na drugu stranu, i to u ženski wc i spremu – izjavio je Patsy za Tyrone Tribulations. Patsy je prethodnih pet godina svaku večer odlazio u pub u 11 sati navečer i vraćao se u jedan sat poslije ponoći.

Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gdje ide kada ona zaspi.

– Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvijek ujutro osjetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik puba se uvijek pitao kako uvijek dolazim niotkuda u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog WC-a – izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je Patsy slučajno udario dok je kopao rupu.