Tinejdžerka ne zna ko joj je dijete napravio, njen ili mamim dečko:...

Tinejdžerka ne zna ko joj je dijete napravio, njen ili mamim dečko: Imali smo seks i desilo se ono najgore

17
SHARE

Sedamnestogodišnja djevojka iz Velike Britanije je u svojoj ispovijesti za britanski “Sun” navela da je u vezi sa momkom (18) već godinu dana, ali da je nedavno spavala i sa maminim dečkom!

Prema njenim riječima sve se odigralo nedavno.

– Moja mama i njen dečko su u vezi već osam godina. Nikad nije živio sa nama, niti se ponašao kao otac, tako da nikad nisam bila bliska sa njim. Ipak, nedavno, shvatila sam da gajim osjećanja prema njemu. On ima 33 godine i prije nekoliko mjeseci, kada sam slavila svoj 17. rođendan on se baš napio – započinje svoju ispovijest tinejdžerka.

Nakon te noći kada su flertovali, strasti su bile u vazduhu i narednih dana.

– Jednog jutra je došao kod nas dok je mama bila na poslu. Znala sam da je došao da bi mene vidio. U jednom trenutku smo počeli da se ljubimo, i sve se događalo tako brzo… Na kraju smo završili u krevetu. Nisam brinula, jer koristim pilule za kontracepciju, ali, dogodilo se ono najgore – opisuje djevojka svoj problem.

Samo nekoliko nedjelja kasnije saznala je da je u drugom stanju.

“Ne znam ko je otac. Nisam spavala sa njim od tada, ali zaljubila sam se, volim ga. Volim i svog dečka. Ne smijem ništa da kažem mami jer bi se razočarala. Strahujem! Ne znam koliko ću još izdržati”, napisala je djevojka tražeći savjet od Drage Didri.

Didri je savjetovala da se raspita koje su joj opcije oko prekida trudnoće, kao i da razmisli da li su ona i njen dečko spremni da budu roditelji.